Renovering av restauranger och caféer – hitta nya möbler, slänga gamla

Restauranger och caféer renoverar väldigt sällan sina lokaler. Det är en stor kostnad att byta ut alla möbler och tapetsera eller måla om. Det sker oftast när företagen byter ägare. Då vill man att det ska synas att det är ett nytt företag. Både i interiör och i meny utbud.

Slänga eller sälja gamla restaurang möbler

När väl en renovering av en restaurang eller ett café görs och möbler byts ut så blir det en stor mängd sopor. Om inte man kan sälja möblerna till någon. Då kan blocket.se vara ett bra ställe att försöka hitta lämpliga köpare. Man kan även skänka bort möblerna till second hand butiker. Om det inte går att sälja möblerna eller ge bort dom så måste de tas till en återvinningsstation. Där ska det sorteras under möbler. Det finns alltid personal på plats att rådfråga om hur det ska sorteras. Om en släpvagn måste hyras så kan man lätt hyra på statoil.

Hitta nya möbler till till en restaurang eller ett café

Enkelt och billigt kan man köpa möbler på IKEA eller närmaste möbelvaruhus. Där kan man få relativt snabb leverans och möbler som redan är designade att passa in i café verksamhet. På Ikea.se kan man till och med beställa möbler online och få dem levererade till dörren. Det kostar lite extra i frakt men sparar både tid och bensinpengar. Men om man vill vara lite mer speciell och skapa en wow-faktor i sin restaurang eller sitt café kan man specialdesigna sina möbler. Azdesign är ett företag som jobbar just med specialdesignade möbler. Här kan man komma med en egen design eller låta dem designa unika möbler som passar perfekt in i restaurang miljön. Titta på azdesign.se och se alla olika restaurangmöbler som de har att erbjuda.