Planera inför din styling i hemmet

I Sverige har intresset för inredning varit stort länge. Efter pandemin har det blivit ännu större. När människor har jobbat mycket hemifrån så har de upptäckt saker de vill förändra i hemmet. Det kan röra sig om både praktiska förändring och estetiska förändringar.

Efter att du har jobbat hemma en period så märker du snabbt om det finns ett behov att få ordning och reda i ditt hem. Om du vill få ordning hemma så är det smart att börja med att sortera dina saker. Gör olika högar med saker som ska slängas eller återvinnas. En bra regel brukar vara att göra sig av med de saker du inte använt de senaste två åren.

Hyllor – både snyggt och praktiskt

När du bestämt vilka saker du vill behålla är det dags för nästa steg. Planera ordentligt innan du sätter igång. Kanske behöver du beställa hem möbler för förvaring eller så är det vägghängda hyllor som behövs. Vägghängda hyllor kan du handla här, hyllorna har dubbla funktioner. Dels är de bra förvaring men de är även snygga och blir en skön inredningsdetalj i ditt hem. Att inreda med hyllor är extra kul eftersom du kan variera vad du vill ha på dem.